ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ


Σας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα θέρμανσης και εξασφαλίζουμε για εσάς το ιδανικότερο οικιακό & επαγγελματικό περιβάλλον. Σχεδιάζουμε και μελετάμε το σύστημα που σας ταιριάζει βάση με τις δικές σας ανάγκες και ακολουθούμε ένα επιτυχημένο μοντέλο οργάνωσης για άμεση απόδοση και παράδοση. Η υψηλή απόδοση, η θερμική άνεση στον χώρο σας, η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, η εξοικονόμηση και η μοναδική αισθητική είναι τα οφέλη που θα έχετε έπειτα από την εγκατάσταση κάθε συστήματος που φέρει την υπογραφή μας.

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ


Οι αντλίες θερμότητας αέρα - νερού, χαμηλών ή υψηλών θερμοκρασιών είναι η ενδεδειγμένη επιλογή για νέες κατοικίες ή κατασκευές. Σε συνδιασμό με ενδοδαπέδια θέρμανση ή καλοριφέρ χαμηλών θερμοκρασιών, επιτυγχάνεται μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας για τη θέρμανση του σπιτιού σας.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ / ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ


Με την τιμή του πετρελαίου να αυξάνεται όλο και περισσότερο, την τιμή του υγραερίου να παραμένει σταθερά χαμηλότερη από του πετρελαίου και το δίκτυο φυσικού αερίου να γίνεται ολοένα και πιο προσβάσιμο, είναι η κατάλληλη στιγμή να τοποθετήσετε λέβητα Υγραερίου / Φυσικού Αερίου στο σπίτι σας.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ


Με την τεχνολογία συμπύκνωσης μπορείτε πλέον να συνεχίσετε να θερμαίνεστε χρησιμοποιώντας πετρέλαιο με ακόμα μικρότερο κόστος. Η τεχνολογία συμπύκνωσης είναι μια αποδεδειγμένα αποδοτική μέθοδος εξοικονόμησης ενέργειας σε όλα τα συστήματα θέρμανσης και είναι φιλική προς το περιβάλλον.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ


Οι λέβητες ξύλου-βιομάζας αποτελούν την οικονομικότερη επιλογή από άποψη κόστους καυσίμου. Η επιχείρηση μας διαθέτει όλους τους λέβητες της αγοράς καθώς και ενεργειακά τζάκια (νερού ή αέρα).

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ


Έχουμε μελετήσει και κατασκευάσει πολλές εγκαταστάσεις θέρμανσης σε κτίρια διαφόρων χρήσεων όπως κατοικίες, γραφεία, πολυκατοικίες, βιοτεχνίες με την παράλληλη παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.