Η επιλογή της καταλληλότερης εφαρμογής ενεργειακής τεχνολογίας, δεδομένου της πληθώρας των τεχνολογιών και χαρακτηριστικών τους θα πρέπει να γίνεται με την αντικειμενική ανάλυση των απαιτήσεων καθώς και η επιλογή της μελέτης κόστους - όφελους. Οι παράγωντες απόδοση, κατανάλωση, μακροζωϊα και αισθητική θα πρέπει να βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα για να θεωρηθεί η θέρμανση επιτυχημένη.

Η NRG Α.ΚΩΣΤΑΡΕΛΗΣ έχει μελετήσει και κατασκευάσει πολλές εγκαταστάσεις θέρμανσης σε κτίρια διαφόρων χρήσεων όπως κατοικίες, γραφεία, πολυκατοικίες, βιοτεχνίες με την παράλληλη παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Με την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει από τις εγκαταστάσεις στον τομέα της θέρμανσης μπορούμε να σας εγγυηθούμε την άρτια εγκατάσταση και τη σωστή και αποδοτική λειτουργία της. Η σωστή μελέτη, η επιλογή των υλικών και η σωστή εγκατάσταση, μας δίνουν υψηλά επίπεδα απόδοσης οικονομίας, μακροζωίας και τέλεια αισθητική.

Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε μια από τις παρακάτω κατηγορίες παραγωγής ενέργειας που χρησιμοποιούμε για θέρμανση.
-ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
-ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ
-ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΒΙΟΜΑΖΑΣ
-ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ (Η ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ)
-ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ